Excel·lents candidats

Mitjançant el judici impecable i creatiu que portem a terme a Connecting Heads, fem una exhaustiva recerca per identificar els candidats amb més potencial. Durant el nostre complet procés de selecció, serem el teu conseller de confiança, per assegurar que la teva empresa aconsegueix el que realment necessita.

Domini sectorial de valor afegit

Connecting Heads compta amb experts en diferents sectors, especialistes en la localització i atracció dels candidats idonis, sent experts en líders, que amb la força de l a seva feina busquen generar un impacte positiu en la societat. Mitjançant una exhaustiva anàlisi fet pels nostres professionals, trobem als executius que millor encaixen amb les necessitats de la companyia.

QUE FEM

01

SELECCIÓ

Sabem que les persones no sols importen, sinó que ho són tot dins d'una organització. Per això ens hem especialitzat en la cerca de directius i executius amb un enfocament basat en les relacions que ens permet executar una cerca amb velocitat, sofisticació i precisió.

02

FORMACIÓ

El desenvolupament personal continu és un enfocament integral per a l'autoconsciència i l'aprofitament de tot el seu potencial. Així s'aconsegueix millorar la qualitat de vida a nivell personal i aconseguir els objectius.

03

CONSULTORIA

Oferim a les empreses solucions específiques combinant el coneixement dels recursos humans com a especialistes i el coneixement relacionat amb la salut mental i la gestió de les emocions.

Ajudem els nostres clients a canviar el món.